Ajándékötletek kávéfüggőknek

Ajándékötletek kávéfüggőknek

  • img

    Ajándékötletek kávéfüggőknek

    Két csoportja van az embereknek: vannak, akik a kisujjukból kiráznak egy-egy szülinapi vagy karácsonyi meglepetést, és vannak az örök őrlődők, akik az utolsó pillanatban sem tudják, minek örülne igazán az ajándékozott. Akármelyik csoportba is tartozol, ha van egy kávéimádó barátod vagy családtagod, íme egy lista, aminek biztosan fog örülni!

    Coffee-to-go bögre

    Egy igazi kávéfan útközben sem hanyagolja kedvenc italát! Ráadásul a rohanó hétköznapok sokszor még kaotikusabb reggeleibe nem is feltétlen fér bele az otthoni nyugodt kávézás. Vegyél szerettednek egy elviteles bögrét! Manapság már rengeteg csodálatos dizájn közül választhatsz, ráadásul nemcsak az otthoni kávét töltheted bele, de a kávézókban is lehet ebbe kérni az italt, amivel elég sokat segítesz a környezeteden. Le az eldobható papírpoharakkal!

    Kotyogós kávéfőző

    A kotyogós kávéfőzők újra fénykorukat élik, a modernebb fajtákban nagyon finom és jó erős kávét lehet főzni. A külső nem minden, mondják, ám nagyon pofás darabokat lehet beszerezni, a pasztell- vagy fagyi színektől a retro beütésig elég nagy skálán mozognak a dizájnos kotyogósok. Ha ilyen kávéfőzőt választasz, küldd el az ajándékozottnak ezt a cikkünknek, hogy a lehető legfinomabb kávét tudja főzni új szerzeményével!

    Vidám bögrék

    Ezt nem is kell talán magyaráznunk: az ünnepelt kedvenc itala még finomabb lesz egy csinos bögréből. Csináltathatsz fényképes bögrét is, de van hőre változós (nekünk például a Star Wars fénykardos verziója abszolút favoritunk), önkeverős (!), és persze egy igazi kávéfannak kell a munkahelyére vagy otthonra egy I need coffee feliratú is! Milyen szerencse, hogy utóbbit webshopunkból éppen meg is rendelheted! Nézd meg itt a kínálatot, és add le rendelésedet egyszerűen.

    Kávétartó doboz

    Millió fajtát találsz a boltokban, a lényeg, hogy tényleg minőségi tárolót válassz. Fontos, hogy a kávészemeket ne érje oxigén, és legalább ennyire fontos, hogy távozni tudjon a szén-dioxid is! Itt érdemes valóban a praktikumra hagyatkozni a dizájnnal szemben, hiszen a kávét legfeljebb szobahőmérsékleten szabad tárolni, így valószínű, hogy a szekrényben fog helyet kapni az ajándékod. (Aminek ez a tény semmit nem fog levonni az értékéből!)

    Telefontok

    A telefon védelmének és a kávé iránti rajongásnak a szerelemgyermeke lehet egy jól eltalált mobiltok. Választhatsz kész mintát, de tervezhetsz egyedi hátlapot is az ajándékozottnak, a lényeg, hogy amikor ránéz, a két kedvence jusson eszébe: a kávé és Te! :)

    via GIPHY

    magyar