Ezt árulja el rólad kávézási szokásod!

Ezt árulja el rólad kávézási szokásod!

  • img

    Ezt árulja el rólad kávézási szokásod!

    Te hogyan iszod a kávédat? Feketén, sok tejjel, tán krémesen? Nem is gondolnád, de az, hogy hogyan készíted el magadnak az italt, számos érdekességet elárul rólad. Az utóbbi időben készült egy tanulmány, melyben 1000 kávéfogyasztó szokásait vizsgálták meg, majd az eredményeket összevetetették. Vajon rád is igaz a végeredmény? Lássuk!

     

    Azok, akik feketén szeretik:

    Azok, akik feketén isszák a kávéjukat, minimalisták. Az effajta ízlés nemcsak kávézási szokásaikra, de öltözködésükre, mindennapi viselkedésükre is jellemző. Szeretik a letisztult formákat, és az egyszínű dolgokra esküsznek. Az életben őszinték, szeretnek mindent egyszerűen elintézni, továbbá csendesek, és előfordul, hogy mélabúsak.

     

    Azok, akik az eszpresszóra esküsznek:

    Azok, akik eszpresszót kérnek a kedvenc kávézójukban, céltudatosak, és igazi vezető személyiségek. Szeretik, ha megvalósul az, amit elterveztek, és tudják is, hogy ezt hogyan érjék el. Ezek az emberek keményen megdolgoznak a sikereikért és szorgalmasak.

     

    A latte fogyasztók:

    Azok, akik krémesen, sok tejjel szeretik kávéjukat elfogyasztani, azokról a szokásuk azt árulja el, hogy kifinomultak, szeretnek másoknak örömet okozni, megbízhatóak és kiszámíthatóak. Azonban, mikor döntésre kerül a sor, gyakran elhúzzák az időt, és később születik csak meg az érdemleges választás.

     

    Azok, akik capuccinót isznak:

    Azok az emberek, akik a cappucinót választják, szeretnek irányítani. Kreativitásuk magas, őszinték, és motiváltak az élet minden területén. Gyorsan barátkoznak, azonban ha úgy látják, hogy társuk fantáziátlan, könnyedén unatkozni kezdenek mellette.

     

    Azok, akik az instant kávéra voksolnak:

    Életük minden területén meglátják a szépet, boldogok és optimisták. Kimértek, szégyellősek, és szeretik a teendőiket a saját megszokott tempójukban elvégezni.

     

    Azok, akik a tejet növényi tejjel helyettesítik:

    Az, aki növényi itallal fogyasztja a kávéját, egészségtudatos, és törekszik a harmóniára az életében. Úgy gondolja, hogy minden a részletekben rejlik, és nem fél tenni annak érdekében, hogy egy egészséges életet élhessen.

     

    Források: 1, 2, 3

    magyar