Fesztiválozz kényelmesen

Fesztiválozz kényelmesen!

  • img

    Fesztiválozz kényelmesen!

    Ismét itt a nyár, ami egyet jelent a fesztiválszezon beköszöntével! Szerencsére a legtöbb zenei ízlést kielégíti a magyarországi koncertkínálat, a jegyárak viszont az egekbe szöktek, ezért a cikkünkben mutatunk egy szuper nyereményjátékot! Emellett pedig arról ejtünk néhány szót, hogyan teheted kényelmessé a fesztivál napjait.

    Fesztiváljegy

    Szerezd be időben a jegyet! Ha az early bird ajánlatokról lecsúsztál, vegyél részt nyereményjátékokban, hátha rád mosolyog Fortuna. Most a 10 és 50 darabos Bravos 3in1 játékban mindennap kisorsolnak egy fesztiváljegyet, ráadásul Apple és DRK utalványokat is nyerhetsz! Nézd meg a részleteket a nyereményjáték oldalalán ide kattintva! Szeretnénk felhívni a figyelmedet a kamu jegyárusok, valamint a fesztivál helyszínén nyomtatott jegyeket kínáló fura fazonok elkerülésére!

    Utazás

    Persze a legkényelmesebb utazási mód az autó, de kérlek gondolj a környezetünkre, és ha teheted, ne indulj egyedül útnak! Beszélj össze a barátaiddal, és ha van még szabad helyed, tedd fel közösségi autós oldalakra! Ezek az oldalak akkor is hasznodra lesznek, ha fuvart keresel, de például a fesztiválok idején gyakrabban közlekednek a buszok, vonatok is.

    Cipő

    Az egyik legkardinálisabb pont a helyes lábbeli megválasztása. Gondolj arra, milyen terepen fogsz legtöbbet bulizni. Ha nincs eső, akkor nagy lesz a por, ha leszakad az ég, akkor pedig a sártengerre kell készülnöd. Egy sötét színű zárt cipővel mindkét helyzetben ki leszel segítve. Ha vízparton lesz a fesztivál, akkor egy szandál vagy papucs is elkel majd, és ha az időjárás-előrejelzés nagy valószínűséggel esőt jósol, vigyél magaddal egy gumicsizmát is.

    Ruházat

    Készülj fel minden eshetőségre: vigyél bikinit, ha csobbannál is, de nem árt a rövidnadrág mellett egy lengébb hosszúnadrággal is készülni. Emellett a tűző napon érdemes egy vékony, világos színű hosszú ujjú blúzt/pólót viselni, ezzel is csökkentve a napégés esélyét. Ha esőre is számíthatsz, akkor egy esőkabát vagy picire összehajtható széldzseki is lapuljon a táskádban.

    Nélkülözhetetlen dolgok

    Az irataidat (személyi igazolvány és TAJ kártya), a fesztiválbelépődet és a bankkártyádat semmiképp ne hagyd otthon! Nyáron fontos még a fényvédőkrém, egy rendes UV-szűrős napszemüveg, esetleg baseball sapka, szalmakalap. 
     

    magyar