Így kávézik Iszak Eszti

Így kávézik Iszak Eszti

 • img

  Így kávézik Iszak Eszti

  Iszak Esztit sokan a VIVA TV-ről ismerhetitek, ám műsorvezetői karrierje előtt modellként bejárta a fél világot, és olyan neves újságok lapjain szerepelt, mint a Harper’s Bazaar. A zenecsatorna megszűnése óta az RTL Klubon láthatjuk viszont a képernyőn, legtöbb idejét viszont saját márkájának, az ISAAN építésére és a ruhatervezésnek szenteli. Honnan van ennyi energiája? Kiderül az interjúból.

   

  Számodra mennyire fontos a reggeli kávé? Van kedvenc helyed, ahol elfogyasztod?
  Ez a legfontosabb a reggeli zuhany mellett. Rituálénak számít nálam, aminek az a titka, hogy mindig ugyan abból a bögréből iszom.

  Mennyi kávét iszol egy nap? Hogyan szoktad elkészíteni?
  Ha hosszú napom van, pl. hajnalban kelek és estig fotózáson vagyok, akkor akár 4-5 kávét is megiszom egy nap, de a ráérősökön csak kettőt, hármat. Mindig presszót iszom növényi tejjel, ami már magában nagyon finom édes, így nem teszek bele semmi mást.

  Melyik a kedvenc kávéd?
  Cafe latte és a finom szuperhabos cappuccino!

  Van olyan kávé, amelynek az elkészítését szívesen megtanulnád?
  Kevés helyen készítenek cappuccinót növényi tejből, mert elég nehéz felhabosítani, ezért ennek a mesterségét nagyon szívesen elsajátítanám.

  Van a kávézáshoz kapcsolódó vicces vagy különleges történeted?
  A sok költözés miatt az utóbbi időben többször is bögrét kellett váltanom, és ez megbontotta a rituálémat. Mostanra beköltöztem az új lakásomba, ezért remélem, lassan minden a helyére kerül.

  A cikk éppen Eszti 30. születésnapján készült, ezúton is kívánunk nagyon boldog születésnapot!

  magyar