Így kávézik Nádai Anikó

Így kávézik Nádai Anikó

  • img

    Így kávézik Nádai Anikó

    2010-ben, amikor a Való Világ negyedik szériájába jelentkezett, Nádai Anikó talán nem is gondolta, milyen szép és sűrű időszak következik életében. A 2013-ban induló Éjjel-nappal Budapest vezető arcra lett, 2015-ben pedig megszületett kisfia, Patrik. A képernyőre ezután a Farm, majd a ValóVilág powered by Big Brother műsorvezetőjeként tért vissza, 2017 nyarán pedig saját műsort kapott Anikó #show néven az RTL Gold-on. Őt kérdeztük kávézási szokásairól.

    Az egyik legnépszerűbb magyar tévécsatorna műsorvezetője, édesanya és társ is vagy. Honnan szerzel ennyi energiát?
    A kisfiam folyamatosan feltölt és egy igazi kis energiabomba. Nagyon nagy segítség nekem folyamatosan anyukám, aki Patrik születésétől fogva mindenben segít.

    Számodra mennyire fontos a reggeli kávé? Van kedvenc helyed, ahol elfogyasztod?
    El sem tudom képzelni a reggeleimet kávé nélkül. Számomra így indul el nap. Kiülök a teraszra a kávémmal, és átgondolom az aznapi teendőimet.

    Mennyi kávét iszol egy nap? Hogyan szoktad elkészíteni?
    Minimum egyet. Kapszulás kávét iszom, de ha nincs rá lehetőségem, mondjuk vendégségbe megyek, akkor mindig viszek magammal három az egyben kávét.

    Melyik a kedvenc kávéd?
    A kedvencem a latte.

    Van olyan kávé, amelynek az elkészítését szívesen megtanulnád?
    Hallottam egy kávéról, amit nagyon szívesen megkóstolnék, ez a cibet kávé, de inkább elfogyasztanám, nem igazán érzek késztetést arra, hogy megtanuljam az elkészítését. :))

    magyar