Ismerd meg az új Bravos Classic Mild kávét

Ismerd meg az új Bravos Classic Mild kávét

  • img

    Ismerd meg az új Bravos Classic Mild kávét

    A mai kávézási szokásokat figyelembe véve megállapíthatjuk, hogy a világosabb (specialty) pörkölésű kávék térnyerésével egyre több rétegre tagolódik a kávéfogyasztók társadalma. Ezzel a pörkölési szinttel új teret nyertek a tejes italokat előnyben részesítő fogyasztók, valamint újabb és újabb elkészítési módokat felhasználva tudjuk élvezni a különleges ízvilágú kávés italunkat.


    A Bravos termékcsalád 2020 tavaszán megújult külsővel jelent meg a boltok polcain, és az újragondolt pörkölési módoknak köszönhetően kínál egyre sokrétűbb választékot a magyar kávékedvelő közönségnek. A Bravos Classic és a Bravos Espresso eddig is hatalmas kedvenc volt a magyar vásárlók körében. A markáns, olaszos pörkölésű ízekkel kedvére tesznek minden fogyasztónak, akik igazán csak feketén szeretik elfogyasztani a reggeli vagy napközbeni kávéjukat. 


    A Bravos Classic Mild azonban kicsit más, mint az előbb említett „családtagok”. A dél-amerikai termőföldekről származó kávébabok gondos, szakértő felhasználás után érkeznek meg pörkölőmesterünkhöz, aki egy kis vagánysággal fűszerezve lágyabbra pörköli a Bravos Classc Mild kávénkat, ezzel egy olyan közönséget szólítva meg, akiknek talán túl erős az Espresso és a Classic nyújtotta élmény. 


    Ízében a kakaós és csokis jegyek fedezhetők fel, elkészítése pedig igen sokrétű is lehet attól függően, hogy ki milyen ízélményre vágyik. Az új, tekintetet vonzó kilós, szemes kiszerelésnek hála az „otthoni baristák” szabadjára engedhetik fantáziájukat a felhasználást illetően. Ha szemes kávét választunk, akkor magunknak kell leőrölni olyan finomságúra, ami a kiválasztott eszközhöz a legjobban illik, és a kávénk legjavát hozza ki. Az őrölt kiszerelés esetén egyből az kávéfőzőbe kerülhet az őrlemény, és elkészítés után már élvezhetjük is a kávénkat. Legyen az egy kotyogós vagy akár egy filteres elkészítési mód, igyuk tejjel vagy anélkül, a Bravos Classic Mild lágy ízvilágának köszönhetően biztosan a kedvünkre tesz. 


    Kellemes kávézást kívánok!
    Biro Bence, barista

    magyar