Legyél az I need coffee arca!

Leszel az arcunk?

  • img

    Leszel az arcunk?

    Mindig is szerettél volna valaminek az arca lenni, csak még nem fedeztek fel? Van egyéniséged, stílusod, vagy egy furcsa hobbid, ami miatt kicsit sem vagy hétköznapi figura? Akkor itt a nagy lehetőség, ugyanis lehet, hogy pont Rád van szükségünk! Keressük következő kampányunk arcait, akik amellett, hogy egy profi fotózáson vehetnek részt, egy különleges Bravos ajándékcsomaggal és felejthetetlen emlékekkel is gazdagodnak!*

     

    Téged keresünk, ha:

    • Elmúltál már 18 éves.
    • Imádsz kávézni.
    • Meg tudod oldani, hogy részt vegyél egy egész napos fotózáson Budapesten.

     

    Hogy mit kell tenned ahhoz, hogy Te lehess az egyik új arcunk?
    Készíts magadról egy portrét és egy egész alakos képet, amin farmert és fehér pólót viselsz, majd küldd el nekünk szeptember 22-éig Facebook-oldalunkon üzenetként vagy a fleisz@admagic.hu e-mail címre! Az üzenetben kérünk írd meg teljes neved, e-mail címedet és telefonszámodat is.


    Most van itt a lehetőség, ne hagyd ki!


    Az eredményhirdetés szeptember 28-án lesz, reméljük, hamarosan személyesen is találkozhatunk Veled. Addig is kellemes kávéperceket kívánunk!
    Update: az eredményhirdetést a nagy létszámú jelentkezés miatt pár nappal elhalasztjuk. Köszönjük, hogy ilyen sokan jelentkeztetek! :)


    * Nevezni csak olyan fényképekkel lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője vagy jogtulajdonosa a pályázó, és nem sértik harmadik személyek személyiséghez fűződő jogait (amennyiben ez nem felel meg a valóságnak, a fotókkal kapcsolatos igények és következmények a pályázót terhelik).
    A kép nem lehet obszcén, politikai vagy rasszista indíttatású, pornográf, közbotrányt okozó vagy másokat sértő. A beküldött fotók – amennyiben nem felelnek meg a pályázati kiírásnak – a pályázatból kizártnak tekinthetők.
    A játékosok a fotó beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a képeket a játék végén közzétesszük a Bravos Facebook-oldalán.
    A játékosok személyes adataid (telefonszám, e-mail cím) csak és kizárólag a nyertesek azonosítására használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki azokat.

    magyar