Ötletek egy finom húsvéti reggelihez

Ötletek egy finom húsvéti reggelihez

  • img

    Ötletek egy finom húsvéti reggelihez

    Idén rendhagyó körülmények között szükséges ünnepelni, de azért nem marad el a húsvét! Sőt, mivel most otthonunk a legbiztonságosabb hely, talán több időnk is lesz megteremteni az ünnepi hangulatot. Ehhez pedig mi sem tökéletesebb, mint a megfelelő nyusziváró reggeli a hozzá illő terítékkel - most ezt segítünk neked megálmodni!

     

    Teríték és asztaldíszek

    Egy profi tippel kezdünk: ha nem szeretnéd, hogy rohanás legyen a húsvéti reggel, javasoljuk, hogy teríts meg már előző este, és az asztali díszekről se feledkezz meg! És hogy mi kerüljön az asztalra a tányérokon és poharakon kívül? Ünnepi terítő, édes húsvéti szalvéták, apró díszek, és persze valamilyen csodálatos illatot árasztó virág.

     

    Tormakrémes sonkatekercs

    A legegyszerűbb étel, aminek ott a helye az ünnepi asztalon! A hozzávalók listája sem hosszú, hiszen csak a tormakrémet kell elkészítened hozzá, ami tulajdonképpen egy vajas tormával összekevert besamelmártás, és sonkába tekerni azt. Ha a család apróbb tagjai nem szeretik a tormát, készíts kőrözöttel töltött tekercseket is!

     

    Sajttal, sonkával töltött bundáskenyér 

    Ideje, hogy kipróbáljatok valami egészen mennyei ízvilágot! Ha szeretitek a bundáskenyeret, sonkát és sajtot is, akkor nincs olyan, ami visszatarthat, állítsd össze őket a képen látható módon!

     

    Klasszikus sonka

    A húsvéti sonkát senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen ez a leggyakrabban elkészített húsvéti étel. És hogy mivel lehet feldobni? A megfelelő fűszerezéssel, zöldségekkel és fincsi mártásokkal! 

     

    Így készülj fel

    A legfontosabb az energia löketet biztosító fekete csodaelixír, a kávé! Akárhogyan is fogyasztod kedvenc italodat, a Bravos számos termékcsaládjával segít a teendők minél előbbi legyűrésében! Ha például egy igazi ínyenc vagy, akkor érdemes kipróbálnod a krémesen tökéletes Classic Mildot, ami egy kis vagánysággal van fűszerezve, lágyabb pörkölés mellett, de ha a régi ízekhez ragaszkodsz inkább, vár a Bravos Classic és Bravos Classic Espresso továbbra is.

    Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

     

    Forrás: http://www.mindmegette.hu/igy-lesz-tokeletes-a-husveti-villasreggeli-8-bevalt-fogas-unnepi-reggelhez-52457/

    magyar