Pörögj már reggel a maximumon!

Pörögj már reggel a maximumon!

  • img

    Pörögj már reggel a maximumon!

    Reggelente kétségbeesetten keresed a szundi gombot, hogy legalább még pár percig élvezhesd az ágy melegét? Miután nagy nehezen kimászol a takaró alól, úgy érzed, mintha az örökkévalóságig kéne várnod, hogy végre energikusnak érezd magad? Tegyél meg magadért néhány lépést, és búcsút is inthetsz a fáradtságnak! 

     

    Kezdd egy kis szépítkezéssel a napot!

    Nincs jobb nap indításra alkalmas tevékenység, mint a szépítkezés! Segítségével nemcsak bőröd frissül fel, de lelked is! Korábban írtunk már két csodaszerről is, melyekkel hajadat csillogóvá, bőrödet egyenletessé, szemkörnyéki sötét karikáidat pedig láthatatlanná varázsolhatod.

     

    Ne maradjon ki a nap legfontosabb része!

    Már magadtól is biztosan tudod, hogy a reggeli adja meg testednek a kezdőlöketet. Szerencsére lehetőségeid tárháza végtelen, hiszen sokféleképpen lehet variálni a nap első étkezését, de azért álljon itt néhány finomság, melyek igazi klasszikusok!

    Egy kávés zabkása például nemcsak ízletes, változatos, de lassan is szívódik fel, így garantáltan nem leszel ebédig farkaséhes. Ráadásul remekül variálható friss gyümölcsökkel, aszalványokkal is!

    Ha inkább valami más, de hasonló egészséges receptre vágynál, a tortilla és a granola is igazi reggeli aduász. Mindkettőt kedvedre kombinálhatod saját kényed-kedved szerint, a végeredmény pedig csak jó lehet! Itt találsz két receptet.

    Ha ilyenkor inkább vágysz ihatóra, mint ehetőre, akkor egy kávés protein shake vagy kávés smoothie lesz a neked való választás! A fehérje számos funkciót lát el a szervezetben, többek között fokozza a szívműködést, tágítja az agyi ereket, de szellemileg is felfrissít. A smoothie pedig a benne található gyümölcsökkel teszi egészségesebbé testedet, így a napi vitaminforrás mellett gyomrodnak és vérkeringésednek is jót teszel!

    A legjobb pedig az, hogy az összes fenti receptben megtalálható a reggelek megmentője, a Bravos kávé! Ha számodra rituálé a kávézás, mutatunk néhány finomságot, hiszen egy különleges recept biztosan felráz a reggeli kómából! 

     

    Testmozgásra fel!

    A reggeli után még nem szabad megállni! Ugyan várnod kell legalább egy fél órát, amíg testmozgásba kezdesz, de hidd el, nincs jobb annál, amikor már reggel teszel az egészségedért! Elég, ha sétálsz egy nagyot, futsz néhány km-t, vagy otthon tornázol egy kicsit, és máris érezni fogod, hogy milyen hálás neked a szervezeted, ugyanis a mozgás fokozza a dopamintermelést, csökkenti a szorongást és depressziót, segíti a memória karbantartását, és még a vérnyomást is helyreállítja!

    magyar