Válts tavasz üzemmódba!

Válts tavasz üzemmódba!

  • img

    Válts tavasz üzemmódba!

    A madarak csicseregnek, egyre melegebb van, a nap is sokszor ragyog, sőt a tavaszi dzsekid is lassan előkerül, te mégis úgy érzed, hogy nem tudod annyira kiélvezni a jó időbe átnyúló pompát? Küzdd le a tavaszi fáradtságot néhány egyszerű, mégis nagyszerű praktikával!
     

    Mozogj mindennap!

    Ne engedd, hogy a mindennapi teendők elvegyék tőled a sportra szánt értékes időt! Mozogj naponta fél órát, és meglátod, szervezeted hálás lesz érte. A friss levegőn tornázhatsz vagy sétálhatsz/futhatsz egy jót, de akár a kertészkedés, biciklizés és a tánc is megteszi. Így nemcsak közelebb kerülsz az álomalak eléréshez, de béta-endorfinokat is felszabadítasz testedben, melyek elűzik a depresszív hangulatot. Továbbá tölts minél több időt napfényben, hogy D-vitamin tartályod is újratöltődhessen a hosszú téli napok után.
     

    A nap legfontosabb része a reggeli!

    Add meg szervezetednek reggel a kezdőlöketet, így könnyebben veszi majd az akadályokat a nap hátralévő részében. Nem elég azonban csak a reggelire odafigyelned, fontos, hogy legalább ötször étkezz naponta, kisebb adagokat. A változatos, vitaminokban gazdag étrendet pedig vedd annyira komolyan, amennyire csak tudod. Egyél minél több zöldséget és gyümölcsöt, de az ajánlott mennyiségű folyadékbevitelről se feledkezz meg.
     

    Iktass be szünetet!

    Ha úgy érzed, a teljes kimerültség szélén állsz, szánj a pihenésre pár percet. Ilyenkor nyújtsd izmaidat, tornáztasd meg végtagjaidat, vagy csak élvezd kedvenc kávéd mennyei ízét, illetve fedezz fel új italokat a fekete erejével. Utóbbihoz összeszedtünk neked néhány kihagyhatatlan finomságot, nézd meg őket itt!
     

    Készülj az ünnepre!

    A tavasz többek között a húsvét miatt is olyan csodás. Díszíts, készíts finom sütiket, élvezd ki minden percét! Meglátod, pillanatok alatt elfelejted a tavaszi fáradtságot. Bár még sok idő, míg ideér a nyuszi, nem árt addig is néhány tökéletes receptet elsajátítanod, melyekkel energikusan készülhetsz az tojáshordó fogadására. Ebben is szeretnénk neked segíteni, fenséges receptjeinkért kattints ide.

     
    magyar