5 kávé ihlette furcsaság, amire csak annyit tudunk mondani: MIÉRT?

5 kávé ihlette furcsaság, amire csak annyit tudunk mondani: MIÉRT?

  • img

    5 kávé ihlette furcsaság, amire csak annyit tudunk mondani: MIÉRT?

    Kávés csoki, süti, fagyi… minden jöhet, ami tartalmazza kedvenc italunkat. Vagy mégsem? Mi tényleg imádjuk a kávét, viszont találtunk 5 olyan, valóban létező kávé ízesítésű furcsaságot a világban, amit csakis őrültek találhattak ki, mert még nálunk is csúnyán kiverik a biztosítékot.

    Kávékrém

    Mogyoróvaj, mogyorókrém, kávékrém… semmi extra igazából, leszámítva azt, hogy ez igazából instant kávé krémmé főzve. Az olaszok kenyérrel (miért?) és sütivel (ezt még el is tudjuk képzelni) eszik ezt a kávés krémcsodát, de az igazi őrültek kiskanállal majszolgatják. Átgondoltuk és nem kérünk, köszi.

    Espresso balzsamecet

    Balzsamecet leheletnyi espressóval. Elsőre döbbenetes, majd végig gondolva talán egy szürreálisabb salátán el is tudjuk képzelni. Ezzel egyedül vagyunk, mert az ajánlás pudinghoz, fagylalthoz, süteményekhez és koktélokhoz szól. Nem lesz állandó kelléke a konyhánknak.

    Cappuccino chips

    Kreatív? Nem állítanánk. Az világos, hogy a nagyvállalatok versenyeztetik a terméktípusokat, és ez a versengés a harmonikus ízek megtalálásáról szól, de vajon a Cappuccino ízű chips felveszi a kesztyűt? Nem kóstoltuk, de keresgélve az interneten a „party size” arról árulkodik, hogy van igény még a nagy kiszerelésre is.

    via GIPHY

    Kávés fogkrém

    Utoljára ízesített fogkrémmel 8 éves korunk előtt próbálkoztunk, majd rájöttünk, hogy a mentolnak nincsen párja. Tegyük fel hogy a kellemes lehelet relatív, na de volt már ember, akinek ízlett valaki szájából a tömény kávé illat? Az ízéről már ne is beszéljünk…  

    Kávés óvszer

    Nem is feltétlenül értjük az ízesített óvszer létjogosultságát, de a kávé íz nálunk kiveri a biztosítékot. Megszállott kávérajongóknak szuper meglepi lehet, és egészen más szintre helyezi az „Ugorj fel egy kávéra” invitálást.

    Forrás 

    magyar