Hírességek kávézási szokásai

Hírességek kávézási szokásai

  • img

    Hírességek kávézási szokásai

    Így vagy úgy, de mindannyian szeretjük magunkat másokhoz hasonlítani, a köztünk lévő hasonlóságokat felfedezni. Pláne, ha a másik fél konkrétan kedvenc hírességünk. Összeállításunkból most azt tudhatod meg, hogy melyik ismert alakhoz hasonlít leginkább kávézási szokásod. Beethovenéhez, Voltaire-éhez vagy esetleg mindenki kedvence Jennifer Anistonéhoz? Mindjárt kiderül.  

    Így kávézik Jennifer Aniston

    A Jóbarátok Rachelét megformáló Aniston nem bonyolítja túl a kávézást. Reggeli rutinjába egy egyszerű, szimpla csésze feketét épít be. Ami viszont érdekes és egyben fura, hogy az átlagos emberhez hasonlóan ő nem egy pohár vízzel öblíti le, hanem egy forró vízbe pottyantott citrommal.  Mindig is tudtuk, hogy a celebeknek vannak furcsaságiak, ezt most Aniston is megerősítette. 

    Így kávézik Sofia Vergara

    A Modern családból ismert színésznő a kávé egyik hazájában, Kolumbiában nőtt fel. Gyermekkorát a kávéillat lengte körbe, melynek szeretete máig sem csappant meg. Egy interjúban elárulta, hogy ő is a tiszta feketekávé híve. Erősen kedveli, mindenféle cukorvariáns vagy tej nélkül. Pont úgy, ahogy a nagyok.

    Így kávézik Kevin Spacey

    Az eddigi felhozatal női tagjai mind a feketekávéra esküdtek, ezzel szembe menve a House of Cards ikonikus színésze a vanília lattéra esküszik. Nem vagy vele egyedül, ha meglepődtél a választásán. 

    Így kávézik Heidi Klum

    Akár az alakjára vigyáz, akár nem ezért, de az biztos, hogy a szupermodell egyik reggele sem indulhat el ízesítetlen tejeskávéja nélkül. Az espresso sok tejjel a kedvence. 

    Így kávézott Beethoven

    A világhírű zeneszerző kávézási szokása is megérne egy szimfóniát, ugyanis mérnöki pontossággal, minden egyes csésze kávéját 60 kávészemből készítette el. Vajon ki számolta ezt ki neki nap mint nap? Állítólag saját maga állította össze pontosan az adagokat, majd pedig frissen megpörkölte. 

    Így kávézott Voltaire

    A Candide írójaként ismert francia író és filozófus talán minden egyes nap a koffeinmérgezés küszöbét súrolta. Hogy miért? Igaz vagy nem, de állítólag olyannyira imádta a kávét, hogy csokoládé kíséretében napi 40 csészét is képes volt legurítani. Ki tudja, mi az igazság. Hallottunk már mástól is hasonlóan elképesztő adagokat. 

    Korábban már írtunk ebben a témában egy cikket, csak más hírességeket vettünk egy csokorba. Így ha véletlenül most egyik hírességgel sem iszod ugyanúgy a kávét, nem kell pánikba esned, ide kattintva olvashatsz még a többiekről.  
    Ha pedig a hazai celebek kávézásáról olvasnál, ide kattints! 


     

    magyar