Így csempészd a halloweent az őszi hétköznapokba!

Így csempészd a halloweent az őszi hétköznapokba!

  • img

    Így csempészd a halloweent az őszi hétköznapokba!

    Te is azok népes táborát gyarapítod, akik féltő gonddal, minden részletre ügyelve tervezik meg halloweeni jelmezüket? Ideje odafigyelned arra, hogy nemcsak a jelmezed, de a környezeted is harmonizáljon a benned égő ünnepi lázzal.

    Fogadd vendégeidet mini cukorgyönggyel díszített bögrékkel!

    A bögrék szélét kend be mézzel, majd mártsd bele egy tál cukorgyöngybe, így könnyedén ráragadnak a citrom- és narancssárga színű gyöngyök. Nemcsak stílusos és egyszerű kiegészítőt nyersz, de kedvenc kávéd minden egyes cseppjét is megédesíted! :)

    Szellemes megoldás a lakás minden pontjára

    Ragaszkodsz a hagyományokhoz, a klasszikus módszerekhez? Akkor biztos van otthon elfekvőben pár kávéfilter. A filteres kávéfőzőhöz használt szűrőket könnyedén ijesztő szellemekké alakíthatod! Tekerd rá egy nyalókára, kösd el egy vékony spárgával, és rajzolj rá fekete filccel ijesztő arcokat. A filtert akár papír zsebkendővel is helyettesítheted. Nem igényel sok eszközt vagy kézügyességet, mégis meghatározó éke lehet a környezetednek. Ráadásul az ünnepek elmúltával a szellem jelmez lehull, s Rád marad az alatta lapuló édes csábítás elpusztítása!

    Díszítsd a tejhabot a lattéd tetején!

    Könnyedén pókhálót varázsolhatsz a kávéd tetejére egy kis csoki szirup és egy fogpiszkáló segítségével. Rajzolj több, centrikus kört a csokoládé sziruppal, majd a fogpiszkáló segítségével húzz egyeneseket a kör középpontjából indulva a bögre pereme felé. Ha egyszerűbb megoldásra vágysz, készíts sablonokat! Tartasd a sablont a tejhab felé, és ezen keresztül hintsd meg a kávéd tetejét kakaóporral vagy fahéjjal. :) Egészségedre!

    Forrás: 1, 2

    magyar