Így hozd ki magadból a maximumot a fesztiválon

Így hozd ki magadból a maximumot a fesztiválon

  • img

    Így hozd ki magadból a maximumot a fesztiválon

    A melegebb hónapok érkeztével felbukkannak a jobbnál jobb szabadtéri programok, a fesztiválok hallatán pedig talán már a te szíved is hevesebben dobog. Ha idén te sem maradsz ki a nyüzsgés fellegvárából, akkor fogadd szeretettel cikkünket, ami útravalóul szolgál, hogy az idei fesztiválszezonból, és ez alatt önmagadból, hogyan hozd ki a maximumot.

    Ismerd meg a fellépőket

    Vannak, akik a haverok miatt, vannak, akik egy-egy kedvenc előadójuk miatt, vannak, akik azért, hogy ne maradjanak ki, és vannak, akik a hangulat miatt mennek fesztiválozni. A közös bennük az, hogy kevesen járnak utána az aznapi fellépőknek. Csak azért, mert még sosem hallottad a nevét vagy túl korán kezdődik a koncertje, még nem biztos, hogy rossz. Ki tudja, lehet, hogy épp az „új kedvenc bandád lehetett volna” csapat mellett sétálsz el útban a mosdó felé. Készülj fel a fesztiválfellépőkből, hallgasd meg néhány számukat, biztosan tartogatnak pozitív meglepetéseket! Elvégre még ha kisebb méretben is, de nem véletlenül keveredtek oda a fesztiválplakátra. Akkor csak nem lehetnek olyan rosszak, nem?

    Arra az esetre ha…

    Arra az esetre, ha elvesztenétek egymást, és a hatalmas embertömeg vagy bármi miatt nem éritek el a másikat telefonon, beszéljetek meg egy fix pontot, ahol gubanc esetén biztosan megtaláljátok egymást minden óra első 10 percében!

    Arra az esetre, ha ellopnák az értékeidet, például a bankkártyádat, még a fesztivál előtt állíts be egy minimális napi limitet! Így még a felismerés és kártyaletiltás előtt megakadályozhatod, hogy súlyos tanulópénzt kelljen fizetned a balszerencsés eset miatt.

    Arra az esetre, ha bort ittál és sörrel kínálnak, soha ne mondj igent! A soha az soha, még akkor is, ha kevés a pénzed és ingyen van. Hiszen mi baj lehet? Nem akarod tudni.

    Arra az esetre, ha az “egy pohár nem pohár” mottójára a mérték sajnos nem tartott veled a mulatságra, jusson eszedbe a kávé! A kávé szuperereje, hogy a legreménytelenebb alkoholmámorból is képes a valóság felé taszítani. Guríts le egy feketét, az majd kihajtja a benned keringő mérget! Korábbi cikkünkben egyébként már írtunk arról, hogy a kávé hogyan viselkedik más anyagokkal, gyógyszerekkel és alkohollal. Érdemes lehet ezt is átfutni, mielőtt átadod magad a fesztiválállapotnak.

    Önmagadként legyél egyedi

    A fesztiválokon minden értelemben a túlzásoké a főszerep. Nincs ez másképp az öltözködésben sem. Ilyenkor a vesemedence-gyulladás fogalmát nem ismerve képesek a lányok a fülledt koradélutáni szobájukban rábökni az éjjeli öltözékükre. Arról nem is beszélve, hogy minden évnek megvan a divathulláma, amitől mindenki úgy indul el otthonról, hogy ő lesz a legegyedibb, majd a fesztiválra belibbenve nem érti, hogy miért öltözik mindenki úgy, mint ő. Ne akarj olyan lenni, mint mások, légy önmagad, a saját stílushatáraidat feszegetve! És hidd el, hogy nem csak te keresel rá Pinteresten a „festival fashion” szópárosra.

    Biztosítsd be energiaszinteddel az estédet

    Bármennyit is alszol, a nagy izgalomtól, hogy kedvenc bandádat láthatod, vagy csak egyszerűen a várakozástól és a felpörgetett idegállapotodtól könnyen elfáradhatsz. Ha nem szeretnél azok közé tartozni, akik a koncert utolsó számának utolsó sorain már azt fontolgatja, hogyan jusson el legkönnyebben a kijárthoz vezető útra még a tömeg előtt, akkor mindenképp gondoskodj éberségedről! A fesztiválra utazva például a bekevert hangulatfelelős helyett jegeskávét is szürcsölgethetsz, így mire karodon pöccen a karszalag, már tele energiával vetheted bele magad az éjszakába! A 3in1 kávékban az a jó, hogy bármikor, bárhol könnyen elkészítheted. Elég, ha kérsz útközben valahonnan egy kis vizet, vagy feltöltöd a készleteidet vele még otthon.

     

    Idén mi is szeretnénk hozzájárulni fesztiválélményedhez, ezért egy nyereményjátékkal készültünk! Ha a szerencse rád kacsint, akár ingyen tombolhatod végig kedvenc koncertedet vagy a fesztiválok valamelyikének egész hetét.

     

    magyar