Így rázódj bele az őszbe - természetesen kávéval

Így rázódj bele az őszbe - természetesen kávéval

  • img

    Így rázódj bele az őszbe - természetesen kávéval

    Hol vagytok meleg, vidám, nyári reggelek, napsütésben úszó korai pillanatok? Lankad már a reggeli jókedv, hisz túl messze van már az első nyári nap, a karácsony pedig még a láthatáron sincs. Halmozódnak a feladatok, állítólag lehet még indián nyár is. De belül tudjuk: hiába késik, akkor is hamar eljön az új évszak magával hozva az új feladatokat, az új célokat. Fogytán hozzá a lendület? Ne temesd a nyári buzgalmat! Hisz tudod: amíg van kávé, addig nagy baj úgysem lehet. Vészeld át hát vele a nyári búcsút, köszöntve az új évszakot, új reményeket. Mutatjuk hogyan.

    Ízesített kávé, édesebb reggelek

    Viszlát friss gyümölcsök, viszlát finom, hűsítő, fagyis kávécsoda! Hozzád már kicsit hideg van. Üdv fahéj, csoki és karamell, a hideg, szürkébb napok fénye! Ne szégyelld, ízesíts velük bátran! Valószínűleg tökéletes bikini alakodat most egy ideig úgysem kell majd mutogatnod. Használd hát ki ezt az átmeneti időszakot, és édesíts meg bátran a reggeli készülődést! Tanácstalan vagy, hogyan tedd? Böngéssz korábbi receptjeink közt. Ezeket olvasgatva már csak egy kérdésed marad: hogy milyen sorrendben teszteld le őket.

    Mozduljon az a csípő!

    A zene hangulatot teremt, felpezsdít és táncra csábít. A tánc önkifejez, megszelídít, lendületet ad és boldoggá tesz. Kell ennél több? Naná! Egy bögre kávé. Indítsd a napod vagy zárd az ebédet kedvenc feketéddel és egy jó kis dallamos zenével. A mi személyes kávés összeállításunkat itt hallgathatod meg. Ringatózik már a csípő?

    Mintázz!

    Pár szabad perc, egy vastagabb papír, ceruza, olló és fantázia: ennyi választ el csupán egy vidámabb, mosolygósan induló reggeltől. Mit látnál szívesen fahéjban kirajzolódni napindító, habos kávédon? Már el is kezdett felfelé görbülni a szád? Akkor gyorsan rajzold le, vágd körbe, tartsd a habos bögre felé, döntsd meg a fahéjat vagy kakaót, és kész a mestermű! Ugye te sem érted, hogy ezt eddig miért nem próbáltad ki…

    Melegedj fel!

    Ha lassacskán már a koraesti forróságot és magas páratartalmat felváltja a libabőr, elkelhet olykor egy melengető ölelés. De te - akár véletlenül, akár szándékosan, titkon abba bízva, hogy a nyár nem hagy cserben - még a szekrény mélyén pihenteted kicsit a kiskabátod, muszáj lesz hát valami mással felmelegedned. A mi tippünk erre egy különleges, izgalmas, forró, alkoholos kávékoktél. Mint például amilyen ez a klasszikus ír kávé.  Viszont légy résen! Ha este nyugodtan szeretnéd álomra hajtani a fejed, inkább kérd koffeinmentes kávéból!

    Kellemes, meleg, színes őszt kívánunk!

    magyar