Ötletek egy finom húsvéti reggelihez

Ötletek egy finom húsvéti reggelihez

 • img

  Ötletek egy finom húsvéti reggelihez

  Idén rendhagyó körülmények között szükséges ünnepelni, de azért nem marad el a húsvét! Sőt, mivel most otthonunk a legbiztonságosabb hely, talán több időnk is lesz megteremteni az ünnepi hangulatot. Ehhez pedig mi sem tökéletesebb, mint a megfelelő nyusziváró reggeli a hozzá illő terítékkel - most ezt segítünk neked megálmodni!

   

  Teríték és asztaldíszek

  Egy profi tippel kezdünk: ha nem szeretnéd, hogy rohanás legyen a húsvéti reggel, javasoljuk, hogy teríts meg már előző este, és az asztali díszekről se feledkezz meg! És hogy mi kerüljön az asztalra a tányérokon és poharakon kívül? Ünnepi terítő, édes húsvéti szalvéták, apró díszek, és persze valamilyen csodálatos illatot árasztó virág.

   

  Tormakrémes sonkatekercs

  A legegyszerűbb étel, aminek ott a helye az ünnepi asztalon! A hozzávalók listája sem hosszú, hiszen csak a tormakrémet kell elkészítened hozzá, ami tulajdonképpen egy vajas tormával összekevert besamelmártás, és sonkába tekerni azt. Ha a család apróbb tagjai nem szeretik a tormát, készíts kőrözöttel töltött tekercseket is!

   

  Sajttal, sonkával töltött bundáskenyér 

  Ideje, hogy kipróbáljatok valami egészen mennyei ízvilágot! Ha szeretitek a bundáskenyeret, sonkát és sajtot is, akkor nincs olyan, ami visszatarthat, állítsd össze őket a képen látható módon!

   

  Klasszikus sonka

  A húsvéti sonkát senkinek nem kell bemutatnunk, hiszen ez a leggyakrabban elkészített húsvéti étel. És hogy mivel lehet feldobni? A megfelelő fűszerezéssel, zöldségekkel és fincsi mártásokkal! 

   

  Így készülj fel

  A legfontosabb az energia löketet biztosító fekete csodaelixír, a kávé! Akárhogyan is fogyasztod kedvenc italodat, a Bravos számos termékcsaládjával segít a teendők minél előbbi legyűrésében! Ha például egy igazi ínyenc vagy, akkor érdemes kipróbálnod a krémesen tökéletes Classic Mildot, ami egy kis vagánysággal van fűszerezve, lágyabb pörkölés mellett, de ha a régi ízekhez ragaszkodsz inkább, vár a Bravos Classic és Bravos Classic Espresso továbbra is.

  Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

   

  Forrás: http://www.mindmegette.hu/igy-lesz-tokeletes-a-husveti-villasreggeli-8-bevalt-fogas-unnepi-reggelhez-52457/

  magyar