Szépülj kávéval!

Szépülj kávéval!

 • img

  Szépülj kávéval!

  Nem telik el nap kedvenc feketéd nélkül? Már az ételekbe, desszertekbe, sőt akár már otthoni dekorációdba is beférkőzött ez az energiabomba? Nagyon úgy fest, hogy elég szoros a kapcsolat köztetek! És abba belegondoltál már, hogyha testedet belülről így felturbózza, akkor mit tehet a külsőddel? Érdemes lenne. Lássuk, hogyan építheted be szépségápolásba.

  Tökéletes megoldás a puffadt szemekre!

  Egy kínkeserves ébredés után, félhomályban is csak bátortalanul pillantasz bele a tükörbe? Egy nehéz, kialvatlan éjszaka, vagy lefekvés előtt megugrott folyadékbevitel éppen elég ahhoz, hogy szemed alatti karikákban szülessen újjá másnap. Mielőtt nekiállnál a reggeli, szépségápolási rutinodnak, tegyél egy kis kihűlt kávéba mártott vattaborogatást a kritikus, puffadt területekre. Pár perc alatt magához fog térni a bőröd!

  Viszlát, narancsbőr!

  Lehetsz vékony, ehetsz egészségesen, elkerülhetsz minden káros szenvedélyt, sportolhatsz naphosszat, sajnos még ez sem 100%-ig garantálja, hogy makulátlan, cellulitisz-mentes popsival és combokkal nyúlhatsz el a strandon. Bár tény, hogy ezek mind-mind visszaszorítják, a genetika keze ideáig is elér. Ilyenkor speciális masszázsokkal és kencékkel feloldhatod a salakanyagokat. Nem kell egyből drága termékek után nyúlni! Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, hogy a kávé milyen tehetséges ezen a téren.

  Földig érő, gyönyörű haj

  A kávé felpörgető hatását már te is megtapasztaltad, különben nem valószínű, hogy most ezt a cikket olvasnád. Sokan már azt is felismerték, hogy a virágföldbe keverve, a növény növekedését is meglendíti. Ugyanez igaz rád is! Sajnos számokkal és logikus érvekkel alátámasztott testmagasság-növelő tulajdonságáról eddig még senki sem számolt be, arról viszont már korábban írtunk, hogy a hajnövesztésben nagy hasznodra lehet. Itt tudod elolvasni, hogyan.

  Ragyogó, üde bőr

  A kávézaccot joghurtba keverve, majd pár percig a frissen tisztított arcon hagyva üde, friss és ragyogó arcbőrt varázsolhatsz magadnak. A kávé ugyanis serkenti a vérkeringést, ezáltal javul az arcbőr oxigénellátottsága, mely amellett, hogy élettel telibbé teszi a bőrt, az öregedés ellen is felveszi a kesztyűt.

  Test és arcradír

  Sokan használnak sót vagy cukrot olívaolajba vagy mézbe keverve arc és testradírként. Azt viszont érdemes tudni, hogy radírozásnál sérül a bőr szerkezete. Ettől még elengedhetetlen az elhalt hámréteg leradírozása, hiszen a pakolás és krémek jótékony összetevői így tudnak csak igazán beszívódni. A kávézacc nagyszerű helyettesítője a durva szemcséjű radíroknak és otthoni megoldásoknak, hiszen jóval kíméletesebb, mégis elég ahhoz, hogy a feladatot teljes körűen elvégezze.

  + Tipp: ha rúzsozás előtt a szádat radírozod le vele, sokkal egyenletesebb és szebb lesz a végeredmény!

  Hasznosnak és érdekesnek találtad a cikket? Akkor kedveld vagy oszd meg, hogy szeretteid és barátnőid is motiváltabban lendüljenek neki a tavaszi újjászületésnek!

  magyar