TOP10 szám a reggeli kávé mellé

TOP10 szám a reggeli kávé mellé

 • img

  TOP10 szám a reggeli kávé mellé

  A virtuális kazettánk ’A’ oldala gondoskodó anyukaként simogatja az ébredező lelkeket, kicsalogatja a lustaságokat a paplan alól, és segíti az első lépéseket megtenni egy új nap felé. A ’B’ oldalra váltva azonban már könyörtelen életigenlés, pörgős készülődés következik! A nyugisabb számokat a kedvenc gőzölgő fekete italod mellett hallgasd meg, majd készülődés, munkába indulás során a lejátszási lista másik felét!

  A oldal

  The Beatles: Here Comes The Sun

  Ahogy megszólal a gombafejűek klasszikusa, szinte érzed, ahogy a beszűrődő napsugarak cirógatják az arcodat: ekkor még ér átfordulni az egyik oldaladról a másikra, pár másodpercre még belefúrni az arcodat a párnába, magadra húzni a takarót.

  Audrey Hepburn: Moon River (Breakfast at Tiffany’s)

  Hahó, hétalvó! Ideje kikelni az ágyból! Egy hosszú nyújtózkodást követően el is indulhatsz a kávégép felé! Kinyúlt pizsamában, ágyneműlenyomattal az arcodon a legnagyobb túlzással sem állíthatod, hogy stílusosan vonulsz a konyhakövön, de amíg az álmot nem űzted el teljesen a szemedből, Te is lehetsz Audrey Hepburn kávét szürcsölve, croissant-t majszolva a Tiffany kirakata előtt!

  Maroon5: Sunday Morning

  A kevésbé napsugaras reggeleken is ugyanúgy össze kell szedni, és belevetni magad a szürke hétköznapokba! Adam Levine szerelmi vallomása tökéletes kísérő az első korty kávé mellé. Dobolnak már az ujjak? :)

  Natasha Bedingfield: Unwritten

  Kezdd tiszta lappal a napot! Natasha Bedingfield slágerére lehetetlen, hogy ne kezdj bele egyéni koreográfiádba a fürdőszobában! Fésűből mikrofon? Kócos énből popsztár?  Ugye, hogy ismerős!

  Szeder: Reggeli dal

  „A kávé illata hömpölyög, a müzlis tányér a kanállal ütközött.” Vigyázat! Dallamtapadás kilátásban!
  Szeder pozitív felütéssel kezdi a napot, és a vidám dallam valószínűleg még vissza-visszatér a nap során!

  B oldal

  Republic: Jó reggelt kívánok

  Énekeld Cipővel együtt a jól ismert Republic slágert! A rekedtes hang a korai órákból kifolyólag adott, a szöveget meg úgyis ismered! :)

  Marvin Gaye ft. Tami Terrell: Ain’t No Mountain High Enough

  Nehéz nap vár rád? Semmi baj! Nincs olyan akadály, ami megállíthatna – legalább is ezt gondolod majd, miközben Marvin Graye és Tammi Terrell zenél neked!

  Rusted Root: Send me on my way

  „Mindent kihúztam? Az ajtót bezártam rendesen?” – kérdezed magadtól, miközben lerobogsz a harmadikról. A Rusted Root slágerével a lépcsőket is ritmusra hagyod magad-mögött anélkül, hogy észrevennéd!

  Katrina & The Waves: Walking on Sunshine

  Az utcára érve a napsugarak szőnyeget rajzolnak eléd, és mutatják az utat egészen a munkahelyedig! Érzed, hogy a tömegközlekedés sem olyan barátságtalan, mint eddig? És hogy zöld lámpákkal kövezték ki ma reggel az iroda felé vezető utat? Csak figyelj!

  U2: Beautiful Day

  Bonoval indul csak igazán jól egy gyönyörű nap! Jöhet egy újabb csésze kávé? :)

  magyar