Kávés szépségtippek

Kávés szépségtippek

  • img

    Kávés szépségtippek

    Olyan szépségtippek után kutatsz, melyek segítségével csodálatossá varázsolhatod bőrödet, hajadat, és bármikor könnyedén összedobhatod néhány összetevőből? Akkor jó helyen jársz, mert most két menő beauty-csodaszert hoztunk neked, melyeket tutira meghálál majd a tested hosszú és rövid távon is! Olvass tovább, és szépülésre fel! 
     

    Egy csodaszer, ami mindent magába foglal: ez a kávés olaj! Segítségével csodásan csillogó, gyorsan növekvő hajkoronád lehet, ráadásul arcodra felkenve tiszta, egyenletes bőrt eredményez, de még a sötét szem alatti karikákkal is felveszi a harcot! Már most imádod? Pedig még van egy szuper hatása, mégpedig a narancsbőr elleni küzdelem! Készítsd el mihamarabb, és kényeztesd vele tested. 

    Hozzávalók:

    • Kávébab / közepesre őrölt kávé
    • Olívaolaj

     

    Így készítsd el:

    Daráld le közepes méretű szemcsékre a kávébabokat (vagy vegyél eleve őrölt kávét), majd 4 evőkanállal tegyél át belőle egy melegíthető kis edénybe, és adjál hozzá szintén 4 evőkanál olívaolajat. Kezdd el közepes lángon melegíteni az egyveleget kb. 3-4 óra hosszát, időnként keverd meg egy fakanállal. Miután ezzel elkészültél, szűrd le az olajat úgy, hogy egy kendőt teszel egy befőttes üveg tetejére, és azon keresztül öntöd át, majd hagyd kihűlni, és már használhatod is! 

     

    Ha pedig szeretnél még több figyelmet fordítani a szemkörnyékedre, készíts szemmaszkot!

    Hozzávalók:

    • egy csipet feketebors
    • 1 teáskanál őrölt kávé
    • kókusz- vagy olívaolaj
    • víz

     

    Így készítsd el:

    Keverd össze a feketeborsot és az őrölt kávét egy edénykében, majd adj hozzá kb. ¼ teáskanál kókusz- vagy olívaolajat és egy kevés vizet. Keverd össze ezeket jó alaposan, és már alkalmazhatod is! Már csak egy dolgod van, élvezd a téged csodáló tekinteteket!

    via GIPHY

     

    Forrás: 1, 2

     

    magyar