6+1 ajándéktipp kávéfüggő barátoknak!

6+1 ajándéktipp kávéfüggő barátoknak!

 • img

  6+1 ajándéktipp kávéfüggő barátoknak!

  Közeleg a karácsony, az utcák fénylő izzósorokba öltöznek, és szépen, lassan a lelkünk is ünnepi köntöst ölt. Kávérajongó barátod ajándékán ne gondolkodj tovább, mert most 6+1 szuper tippet adunk, mellyel egészen biztosan megmelengeted a szívét!

  Mint minden valamirevaló kávéfogyasztónál, biztos a barátnődnél is már meg-meginog a konyhaszekrény polc a hatalmas bögregyűjtemény alatt. Mivel bögréből sosem elég, egy vicces, egyedi kávésibrikkel nem lőhetsz mellé! Válassz sütiszörny bögrét, vagy lepd meg egyedi, általad készített kávésbögrével!

  sutiszorny kavesbogre

  Ha olyasvalakinek ajándékozol, akinek a koffein már-már olyan, mint neked, egyszerű halandónak az oxigén, tudnod kell, hogy az őrölt kávé frissessége szent és sérthetetlen! Ezt a problémát legegyszerűbben egy tasaklezáró csipesszel tudod orvosolni, így a finom őrölt kávét egészen biztos nem éri maradandó károsodás a levegőzéstől!

  tasaklezaro csipesz

  Nincs is kellemesebb, mint kora reggel a gőzölgő kávétól átforrósodott bögrével melengetni a tenyeredet… - kivéve, amikor olyan forró lesz tőle a bögréd, hogy kisebb fokú égési sérülést szenvedsz tőle. Erre az esetre köss barátnődnek egy csodás bögremelegítőt, mely tovább tartja melegen az ébresztő nedűt, és őt is megóvja a balesetektől!

  kotott bogremelegito

  „Koffeinfüggő” ismerősöd annyira imádja a kávé illatot, hogy a parfümériában is előbb szagolja meg az előre kikészített kávészemeket, mint magukat a kölniket? Ha a válaszod igen, biztos szívesen hordozná magán ezt a markáns illatot! Készíts neki kávés testradírt! Dolgozz össze alaposan fél csésze cukrot, 1 evőkanál őrölt kávéval és negyed csésze extra szűz olívaolajjal! Fahéjas vagy narancsos illóolajjal „karácsonyillatot” is adhatsz a szépítő szernek. A káprázatos testradír a narancsbőr elleni harcban is segíthet! :)

  kaves testradir

  Kávéimádó barátod kacérkodik egy barista tanfolyammal, azonban még nem lépett a tettek mezejére? Lepd meg latte art sablonokkal, melyekkel izgalmasabbá varázsolhatja a tejhabos feketét!

  latte art sablon

  Az ördög a részletekben rejlik! A csomagolásodat is testreszabhatod: tégy a csomagolásra kávéfoltos címkét, így koffeinimádó barátod biztos magára ismer: azt az ajándékot bizony Neki szánták!

  kavefoltos cimke

  Na és persze a csodás kávés ajándékok sorából nem maradhat ki a Bravos őrölt kávéja, ami mellé ajándék I need coffe bögre jár! És mint már tudjuk, egy igazi kávéimádó egy egész életen át szélesíti a bögreportfólióját, ráadásul örökké hálás lesz neked, mivel új, kedvenc bögréjét tőled kapta! :)

  bravos espresso ajandek bogrevel

  Kellemes ünnepi készülődést!

  magyar