I need coffee grafikai pályázat

I need coffee grafikai pályázat

 • img

  I need coffee grafikai pályázat

  A közel 200 beérkezett pályázatból a szakmai zsűri és a közönség legkésőbb április 30-ig választja ki a nyertes pályamunkákat.

  A Mocca Negra Zrt. országos, nyílt pályázatot hirdet az I Need Coffee (INC) ruházati márka, és különféle, kávézáshoz köthető tárgyak grafikai arculatának megtervezésére. A pályázat kiírója a pályázóktól invenciózus, kreatív grafikai megoldásokat vár, amelyek lehetővé teszik a grafika sokrétű használatát.

  Mindegyik nyertes pályázat (5 db szakmai zsűri által, 1 db közönségszavazás által kiválasztott) 100 000 Ft értékű díjazásban részesül!

  A teljes pályázati felhívás és a jelentkezési lap itt érhető el: http://bit.ly/i-need-coffee-grafikai-palyazat

  A pályázati anyagok leadási határideje: 2017. március 24.

  A pályázók köre: Bármely, 18. életévét betöltött természetes vagy jogi személy; egyénileg és csoportosan is jelentkezhet. Egy pályázó több pályaművet is benyújthat, de más felhívásra beadott munkák nem fogadhatók el. 

  A pályázaton való részvétel díjmentes.

   

  A pályázónak egyetlen dolgot kell kötelezően használnia terveinek elkészítésekor, az „I Need Coffee” szlogent mint feliratot. A szlogen nem rendelkezik semmilyen arculati előírással, azaz bármilyen betűtípussal, méretben, színben és formában használható. A pályázó bármilyen egyéb szöveget is használhat, ami a kitalált grafikai koncepcióhoz passzol, és tartalmilag nem sérti az INC márka értékeit.

  A grafika legyen alkalmas különféle hordozókon való megjelenésre: póló, bögre, baseball sapka, törülköző és egyéb ruházati felületek stb. A pályázati terveket kötelező pólóra, bögrére, illetve baseball sapkára montírozva bemutatni. Az összes többi reklámhordozó felület bemutatása opcionális.

  A pályázó készíthet rajzot, fotót, grafikát, montázst is. Elsősorban fiatalos, egyedi műveket várunk. A tervekben lehet szellemesség, de mindenképpen figyelemfelkeltő, kreatív kell, hogy legyen. A pályázatra kizárólag grafikai programmal készített tervek adhatók be.

   

  Célcsoport: 18-35 év közötti fiatalok, akik a kávézásra, mint életformára tekintenek, akiknek fontos, hogy megihassák napi 1, 2 vagy akár több kávéjukat is a megfelelő pillanatban és formában. Akik egyedül vagy társaságban, reggel, este vagy bármikor szeretnek egy finom kávét elfogyasztani.

   

  A jelentkezés módja: 

  Érvényes pályázatnak a fent jelzett határidőig a megtekintésre alkalmas jpg vagy pdf file-ban leadott anyagokat tekintjük.

  A nyertes pályázóktól az anyagokat további felhasználásra alkalmas, szerkeszthető formátumban kérjük: ai, eps, pdf vagy minimum A4 méretű és legalább 300 dpi-s PSD formátumban, csatolva a felhasznált fontokat és képeket is.

  A pályázati anyagot e-mailben, digitális formátumban kell benyújtani a fleisz@admagic.hu mail címre.

  A levél tárgya: INC arculat tervezés

  Több fájl esetén lehetőség szerint csomagolt formátumban!

  A kiegészítő vagy magyarázó dokumentumokat pdf-ben kérjük megküldeni, melyben a pályázó feltünteti személyi adatait és elérhetőségeit (név, e-mail cím, telefonszám). Ezen adatok feltüntetése nélkül a pályázat nem érvényes.

  Egy alkotó legfeljebb 3 munkát nyújthat be.

   

  A pályázathoz kötelezően benyújtandó dokumentumok: 

  • a pályamunka (színes és egyszínű mutációja)
  • rövid magyarázó leírás, ha szükséges
  • a pályázó adatai és elérhetőségei
  • kitöltött pályázati adatlap és nyilatkozat szerzői jogról

   

  A pályázat elbírálása

  Az elbírálás főbb szempontjai:

  A pályáztató színvonalas grafikai megjelenéseket, eredetiséget, innovatív grafikai megoldásokat, a kávézás, a kávézás szeretete témához való illeszkedést, ötletességet, kreativitást, átláthatóságot, letisztultságot, trendiséget, ugyanakkor időtállóságot keres.

  Fontos a kommunikációs alkalmazhatóság: egyszerű, beszédes, piciben is értelmezhető, megjegyezhető és könnyen felismerhető, lehet akár kétértelmű is (de ne szoruljon magyarázatra).

  Pályázat bírálatra bocsátásának feltételei:

  • A pályamű határidő lejárta előtt került benyújtásra.
  • A pályamű megfelel a technikai követelményeknek.
  • A pályázatból azonnali kizárással járnak a szexista, rasszista, pornográf tartalmak.

   

  A határidőre benyújtott pályázatokat szakmai bizottság értékeli, az eredményről a pályázat kiírója értesíti a pályázókat.  A legjobb 6 pályázó díjazásban részesül a teljes anyag elküldésétől számított 30 napon belül.

  A zsűri legkésőbb 2017. március 31-ig hirdeti ki döntését. VÁLTOZÁS! A BEÉRKEZETT PÁLYÁZATOK NAGY SZÁMÁRA TEKINTETTEL A HATÁRIDŐT 2017. ÁPRILIS 30-RA MÓDOSÍTSUK.

  A döntés ellen jogorvoslati lehetőség nincs.

  A döntésről a győztes pályázók értesítést kapnak, a nyertes(ek) nevét a http://www.ineedcoffee.hu/ internetes oldalon és a Bravos kávé Facebook-oldalán is közzé tesszük.

  Közönségdíj elbírálása: a beérkezett pályaműveket feltöltjük a Bravos Facebook-oldalára, és a legtöbb szavazatot kapó alkotás kapja a közönségdíjat.

  Azzal, hogy a pályázó az elkészült alkotással benevez a pályázatra, egyben hozzájárulást ad ahhoz, hogy a pályáztató a beérkezett pályázatokat közzétegye a Bravos Facebook-oldalán.

  magyar