Így kávézik Taylor Swift, Katy Perry és Hugh Jackman

Így kávézik Taylor Swift, Katy Perry és Hugh Jackman

 • img

  Így kávézik Taylor Swift, Katy Perry és Hugh Jackman

  Lehetünk teljesen átlagos emberek, a legnagyobb filmcsillagok vagy a legbulizósabb énekesnők, mindannyian rajongunk a kávéért ilyen-olyan formában. Sőt, még Benjamin Franklin vagy Beethoven is nagy rajongója volt a feketének, maximum nem használták túl gyakran az ineedcoffee vagy coffeeaddict hashtageket!  

  Taylor Swift
  Az egyik turnéján Taylor állandóan kávét vitetett a lakókocsijába (de csak pénteken és szombaton), mégpedig nagy jégkaramellás lattét és nagy Americanót felváltva. Ezeket édesítőszerrel issza, de nem spórol velük, szóval extrém édesen és ráadásul hidegen szereti a kávét.

  Nicole Kidman
  Nicole Kidman reggelei egy nagy cappuccionóval kezdődnek, és jobban szereti, ha nem a tejhab, hanem a tej dominál az italában. Sok sztár nem szereti forrón inni a kávét, de Nicole-t nem zavarja, bátran elkezdi kortyolgatni még az előtt, hogy teljesen kihűlne (és milyen jól teszi!).

  Katy Perry
  Az énekes leginkább a vaníliás szója lattét preferálja, azt is minél édesebben. Egy fontos kikötése van: ne legyen benne igazi tej, ugyanis azt nem issza meg.

  Elijah Wood
  A Frodo szerepéről ismert színész nem bonyolítja túl a dolgokat úgy, mint a Gyűrűk Urában. Ha kávézásról van szó, az eszpresszóra esküszik, ebből pedig képes elfogyasztani egyszerre 4-et is.

  Hugh Jackman
  Az X-men filmsorozatban is szerepet játszó színész olyannyira szereti a kávét, hogy egy „Laughing Man Coffe Foundation” nevű alapítványt is üzemeltetni kezdett, amivel támogatja a közösség fejlesztését, különösképpen ott, ahol sok a kávétermesztő.

  Gondoltad volna?
  Olyan géniuszok, mint Benjamin Franklin, Ludwig Van Beethoven és Johann Sebastian Bach is kávérajongók voltak, és nem is akármilyenek! Franklin például árulta a saját kávébabjait. Beethoven életrajzában szerepel, hogy volt rá példa, hogy kézzel számolt össze 60 kávébabot, hogy biztosan ennyit tartalmazzon a lefőzött kávéja, Bach pedig még egy művet is komponált a kávé szeretetéről.

  Források: 1, 2, 3

  magyar