Induljon mókásan a reggeled: jósolj kávézaccból!

Induljon mókásan a reggeled: jósolj kávézaccból!

 • img

  Induljon mókásan a reggeled: jósolj kávézaccból!

  Hosszú évek óta várod, hogy megérkezzen a leveled Roxfortból, a bagoly védelmében pedig a központi fűtési rendszer kiépítésének kuszaságát mantrázod? Hiszel a csodákban, a varázslatban, a sellők víz alatti birodalmában és az egyszarvúakban? Akár igen, akár nem, most egy kis mókára csábítunk, mégpedig nem is akármilyenre: jósoljunk együtt kávézaccból! Dobd fel vele a reggeli kávézásodat, meglátod, a napod is vidámabban fog indulni egy kis játékkal! Pillantsuk hát most bele együtt a jövődbe.

  Alapszabályok:

  1. A jósláshoz használj török kávét! Ide kattintva máris mutatjuk, hogyan tudod elkészíteni.
  2. Jegyezd meg, hogy hol érintkezett a szád a csészével, ugyanis ez lesz a kezdőpont! Fontos viszont, hogy a kávé füle jobb oldalon legyen, miközben kortyolod a kávét, és az sem hátrány, ha fehér csészéből fogyasztod a török feketét.
  3. Miközben kortyolod, koncentrálj a kérdésedre vagy egy személyre!
  4. Mindig az óramutató járásával megegyező irányba haladj az értelmezés során!

   

  A kávézacc helye:

  • Optimista, mély érzésű, vidám, türelmetlen… A csésze alján felbukkanó zacc megmutatja, hogy milyen ember is valójában a szóban forgó személy. A kávézacc ölelését sötétnek találod ezen a területen? Akkor biztosan nincsenek önértékelési problémái az illetőnek.
  • A csésze alsó része és füle közötti terület a reménység zónája, ahol az álmok, vágyak és célok találhatók. Vedd figyelembe az összkép értelmezésénél!
  • Szerelemmel, szeretettel kapcsolatban a boldogság zónája, azaz a csésze oldala árul el titkokat.

   

  A kávézacc sűrűsége:

  • Túl sok zacc a csészében: hűha, rád vagy az érintett illetőre aztán rengeteg feladat, esetleg változás vár a közeljövőben.
  • Kevés kávézacc: ha egyenetlenül van elosztva, akkor izgalmas, míg ha egyenletesen, akkor problémamentes jövőt olvashatsz ki.

   

  Szimbólumok:

  • Szereted az állatokat? Nagyszerű! Még csodálatosabb, ha ezt a csészére kirajzolódva látod. A kutya a hűség szimbóluma, így ha önmagában fedezed fel, az a te hűségedet, míg ha kezdőbetűt találsz mellette, akkor a másik illető irántad tanúsított hűségét jelzi. Hal lubickol a zaccrengetegben? Akkor pozitív változásra számíthatsz. A bogarak, rovarok és kimondottan a pókok üzleti, pénzügyi szerencsét, az elefánt sikereket és gazdagságot, a zsiráf kíváncsiságot, míg a sirály álmaid beteljesülését festik előre.
  • Kör: a boldogság jele. Minél többet látsz belőle, annál boldogabb leszel, ha pedig láncszerűen egymásba karolnak, akkor tartós boldogságra számíthatsz.
  • Szív: ha kettőt látsz belőle, akkor házasságra, ha egyet, akkor szerelemre készülhetsz.
  • Szem: ha csukott, akkor akár akarva, akár akaratlanul, de valamit nem veszel észre, míg a nyitott szem védelmet sugall.
  • Fa: az élet jele. Ha határozottan, önmagában látod körvonalazódni, akkor hosszú életre számíthatsz, míg több fa esetén szerencsés életre készülhetsz. A falevél pedig azt jelzi, hogy jó úton jársz.
  • Híd: a siker felé vezető úton jársz.
  • Vonalak: a zaccban megjelenő vonalak a sorsodat mutatják. Minél szélesebbek a fehér vonalak, annál könnyebb sorsot vetítenek előre.
  • Számok: időpontokra utalnak.
  • Betűk: általában a személy keresztnevének kezdőbetűit jelölik, akinek jövőjét a csészéből kiolvashatod.

   

  Ezeknek ne örülj a zaccban:

  A kereszt szerencsétlenséget, az esernyő veszélyt, az ágy pedig tehetetlenséget jelez.

  Ne feledd, hogy a szimbólumokat nem önmagukban kell vizsgálni, hanem a zaccrendszerben értelmezni. Emellett hallgass megérzéseidre: az egyes szimbólumok milyen, a saját életeddel kapcsolatos asszociációkat ébresztenek fel benned. És ami a legfontosabb: akár hiszel benne, akár nem, fogd fel egy játéknak, és élvezd a jóslás folyamatát!

  Nos, rád milyen jövő vár?

  magyar