Téli programajánló 2017

Téli programajánló – így készülj a karácsonyra lelkileg és fizikailag egyaránt!

  • img

    Téli programajánló – így készülj a karácsonyra lelkileg és fizikailag egyaránt!

    Lassan beköszönt a zimankó, előkerülnek a bundás csizmák, tollkabátok, és a nagyitól kapott kicsit kopott, de annál melegebb kötött pulóver. Ilyenkor könnyebben maradunk otthon, pedig országszerte csodálatos fénybe borultak a települések, és olyan programokkal várnak minket, melyeket a családdal, barátokkal együtt vagy akár egyedül is élvezhetünk.

    Készülj saját készítésű figyelmességekkel az ünnepekre!

    Te is a későn ébredők közé tartozol? Minden kiszemelt ajándék elfogyott a webshopokból? Ne aggódj, akár saját készítésű ajándékkal is megörvendeztetheted a szeretteidet! Nem baj, ha az általános iskola óta nem fejlődött a művészi vénád: nincs szükséged előképzettségre egy gyönyörű meglepetésfestmény elkészítéséhez! De arra is találsz alternatívát, ha ajándékozottad egyedi bőrkiegészítőre vágyna. Ha inkább az ünnepekre való készülődésbe csempésznél egy kis kreativitást, számos workshop vár tárt karokkal: tanulj meg például sütit készíteni ételérzékeny karácsonyi vendégeidnek!

    Csempéssz egy kis meleget a decemberbe!

    Most jött el az idő, hogy minden forró finomságot kipróbálj: igyál különleges forró csokit, keress egy hangulatos teaházat, vagy fogyassz el egy pohár forralt bort a Vörösmarty téri vásári forgatagban, így a karácsony nemcsak a lelkedet, de az ízlelőbimbóidat is teljesen átjárhatja. Épp a közeli domboldalakt hódítjátok meg a szánkóitokkal? Vigyél magaddal egy termoszt és pár 3in1 Bravos kávét – egy kis frissítő után folytathatjátok a szabadtéri kalandokat!

    Menj el fürdőzni!

    Egész nap csak vacogsz, és a decemberi hajtás a tetőfokára hágott a munkahelyeden? Budapest a fürdők városa, menj el kikapcsolódni pár órára, vagy akár egy egész napra! Barátokkal, családoddal is elmerülhettek a habokban, de egyedül is kiengedheted a fáradt gőzt… a gőzben. Nekünk a Rudas Fürdő a kedvencünk, és Neked? J

    Mindenhol jó, de a legjobb…

    Bármilyen hangulatos is a karácsonyi forgatag, természetes, hogy olykor inkább az otthon anyai ölelésére voksolsz. Ezek az alkalmak tökéletesek egy társasjáték est szervezéséhez. Hívd át a barátaidat, és játsszátok le a végtelen társasmeccseket! Ha már nem bírjátok szusszal, csak főzz egy finom kávét, és folytathatjátok onnan, ahol abbahagytátok. Készen álltok?

    magyar