Üsd el egy jó sorozattal az időt!

Üsd el egy jó sorozattal az időt!

  • img

    Üsd el egy jó sorozattal az időt!

    Lásd meg a jó dolgokat ebben az időszakban is, és tervezz be olyan programokat, amelyekre már régen nem volt igazán időd, viszont szívesen csinálod. Mikor volt utoljára például, hogy egy sorozatban kellőképpen el tudtál mélyülni, és nem hetes, olykor hónapos megszakításokkal tudtad végignézni? Összeszedtünk néhány igazán klassz, népszerű sorozatot, amikkel izgalmas percekre készülhetsz! Kellemes sorozatmaratonozást kívánunk!  
     

    Még mielőtt belekezdenél, ne felejts el betárazni a kanapé mellé nasiból, és biztosítsd azt is egy ínycsiklandó habos kávéval, hogy figyelmed végig kitartson! Sőt, ezt a kettőt akár kombinálhatod is, itt isteni kávés recepteket találsz.

     

    A Netflix kínálata

    Vaják 

    Bizonyára te is hallottál már Ríviai Geraltról, a sármos vajákról, aki a Netflix fantasyjében kapott helyet. A népszerű sorozat nemcsak azért egy igazi aduász, mert lebilincselő módon építi fel a mágikus világot, de a színészi játék is egyszerűen fantasztikus benne! Ha szereted a természetfeletti lényeket, egyértelműen neked ajánljuk ezt a Netflix Originalt, de ha nem, akkor valószínűleg Henry Cavill segít neked majd ezt megváltoztatni. 

     

    Locke & Key - Kulcs a zárját

    A Locke & Key sorozatban három gyerkőc kalandjait követheted végig, akik apjuk halála után visszaköltöznek a család régi birtokára. Ezzel pedig el is kezdődik a bonyodalom, hiszen kiderül, hogy a régi házban rengeteg varázserejű kulcs található, amelyek különleges képességeket és régen őrzött titkokat nyitnak fel! Vajon hogyan tudnak ezzel megbirkózni a fiatalok? Derítsd ki mihamarabb! Egyet viszont elárulhatunk, ritkán talál az ember ennyire fantáziadús darabot! 

     

    Narcos

    A Narcos nem véletlenül kapott helyet a Netflix 10 legnépszerűbb sorozata között, ugyanis részről részre követhetjük végig az 1980-as évekbeli kartellek drogháborújának kezdetet és kibontakozását, ami már magában is érdekfeszítő és lehengerlő. Pedro Pascal kultsorozata Pablo Escobar hatalomra emelelkedését, majd azt követő bukását mutatja be, és minden túlzás nélkül az utóbbi idők legizgalmasabb bűnügyi dráma műfajú sorozata.

     

    Stranger Things

    A Stranger Things segítségével egy csendes kisvárosban találhatod magadat, ahol minden a feje tetejére áll, mikor az egyik gyermek eltűnik. A cselekmény hátterében paranormális jelenségek és baljós kormányzati kísérletek húzódnak, így itt sem szűkölködhetsz majd az ingergazdag jelenetekben. 

     

    Klasszikus sorozatokból sincs hiány Netflixen, olyan örökzöld darabok várnak még rajta, mint a Breaking bad, Szívek szállodája, Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal.

     

    Az HBO GO kínálata

    Westworld

    A sci-fi, western és akciófilmek elemeinek mesteri ötvözését hozza el neked az HBO nagyszabású sorozata. A mesterséges intelligencia korában találod magadat, ahol androidokon élik ki az emberek legsötétebb vágyaikat, és a bűnbeesés evolúciójának lehetsz szemtanúja. Készülj fel az izgalomra és az érzelmekkel teli percekre! 

     

    Trónok harca

    A Trónok harca igazi formabontó a maga kategóriájában, és olyan nézettséget produkált, amihez hasonlót nem igazán volt képes azelőtt a műfaj. A kiszámíthatatlan, csavaros történet mindig tartogat valami újat a néző számára. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy az HBO nagyágyúja akár újranézve is számos újdonságot tartogat számodra.

     

    Hatalmas kis hazugságok

    A HBO saját gyártású sorozatában négy anyuka titokzatos, hazugságokkal teli életébe nyerhetünk betekintést. A Hatalamas kis hazugságok egy tökéletesen felépített dráma, ami olyan színészeket vonultat fel a teljesség igénye nélkül mint Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Zoe Kravitz. Légy te is részese ennek a látszólag tökéletes világnak, és vegyél részt a titkok felgöngyölítésében!

     

    A kívülálló

    Ha az utóbbi idők egyik legjobb minisorozatát keresed, akkor A kívülálló neked való! A Stephen King regénye alapján készült sorozat számos erős pillanatot vonultat fel. A klasszikus nyomozós sztori ezúttal egy izgalmas horror szállal párosul, a feszültség pedig végig garantált! Ha egy fordulatos, adrenalinnal tűzdelt darabra vágysz, ne légy rest elkezdeni! 

     

    Ha pedig egy kis felhőtlen szórakozásra és kikapcsolódásra vágysz, vár a Modern család, Ifjú Sheldon, Szex és New York, de még az Agymenők is az HBO kínálatban várnak. 

     

    Források: 1,2,3,4 

     

    magyar